1 of 4

Miksi valita paljasjalkakengät?

Jalkapohjassa on yli 200 000 tuntoreseptoria, jotka pääsevät aktivoitumaan, kun kengän pohja on ohut ja jalka aistii alustan muodot! Tasainen sisäpohja ja tilava varvasosa tukevat jalan pikkulihasten ja kaarien vahvistumista sekä tasapainon kehittymistä ja mahdollistaa isovarpaan tukeutumisen alustaan. Notkea pohja mahdollistaa jalkaterän etu- ja takaosan luonnollisen kierteisen liikkeen sekä päkiän taipumisen. Useissa ”markettikengissä” on kärkikäynti, joka kompensoi kengän paksua ja jäykkää pohjaa, jolloin kävely muuttuu ja askel keinahtaa eteenpäin.

Paljasjalkakenkien ideana on mahdollistaa jalan normaali työskentely ja luonnollinen askellus. Kasvava jalka ei tarvitse muotoiluja, kuten kantakorotusta, kärkikäyntiä tai kaaritukia. Suosittelemme fysioterapeutteina paljasjalkakenkiä ehdottomasti pienille, kehittyville jaloille. Myös aikuisten kannattaa testata, miten ihanalta tuntuukaan aistia alusta ja antaa varpaille niiden luontaisesti kaipaama tila kengissä.

Ensimmäisiä kevään toimituksia saapui

Uutta verkkokaupassa

Beda barefoot välikausikengät ovat monen lapsen suosikkimalli vuodesta toiseen! Sopivat kosteammankin kelin ulkoleikkeihin. Farkkukuosi sai kokotäydennyksiä, loppuunmyyty violetti palasi valikoimaan ja pirtsakka monivärinen Denim on kevään uutuusväri!

Beda barefoot
Affenzahn lasten paljasjalkakengät

viimeisiä pareja edullisesti

ALE

Teemme tilaa kevään ja kesän toimituksille. Kurkkaahan ale-sivu ja nappaa kengät edullisesti

ALE

Tossut ja töppöset

Lahjaideoita

Baby showereihin, tuoreille vanhemmille, ristiäislahjaksi tai omalle pikkuiselle! Ihanan kevyet ja joustavat tossut sekä töppöset ovat parhaat ensijalkineet vauvalle

Tossut
LUMO jalkineet lasten paljasjalkakengät

LUonnollisesti liikkuen - MOving naturally

Kiitos, kun tuet kotimaista pienyritystä!

LUMO jalkineet perustettiin vuonna 2021. Olemme kaksi jyväskyläläistä fysioterapeuttia ja pienten lasten äitiä. Fysioterapeutteina suosittelemme lapsia liikkumaan mahdollisimman paljon avojaloin. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista ja eri ympäristöissä sekä Suomen sääoloissa tarvitsemme kenkiä lastemme jalkojen suojaksi.

Joustavat, ohutpohjaiset ja jalan luonnollisen mallin mukaiset kengät mahdollistavat jalan normaalin kasvun ja kehityksen. Jalkinevalinnoilla voimme tukea lapsen luonnollista liikkumista, jotta lapsi pystyy kengilläkin leikkimään vaivattomasti kyykyssä, juoksemaan, kiipeilemään ja hyppimään. Maahantuomme lasten suositusten mukaisia paljasjalkakenkiä ja kevytjalkineita, joita me itsekin suosittelisimme asiakkaille ja käyttäisimme omilla lapsillamme!

Toiminnan kuvaus

LUMO jalkineet toimii verkkokauppana ja Pop up - tapahtumien järjestäjänä Jyväskylässä. Verkkokaupan valikoimasta löytyy suositusten mukaisia lasten paljasjalkakenkiä ja kevytjalkineita useilta eri merkeiltä.

Kurkkaa ja ihastu Beda barefoot, Be Lenka, Bobux, Froddo, Jonap, Kiuu, Tikki, Paperkrane ja Zeazoo! Toimitus postitse tai nouto Jyväskylän varastolta tai Hippakaupasta. Varastollemme voi tulla myös sovittelemaan kenkiä. Sovitusajan varaaminen asiakaspalvelu@lumojalkineet.fi.

 • Blogissamme on uusi kirjoitus!

  Suuri lasten barefoot talvikenkien vertailu

  Blogiin 
 • Usein kysytyt kysymykset!

  Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin

  Q&A 
 • Vastuullisuus-sivu päivitetty

  Vastuullisuus on meille tärkeä arvo ja täältä pääset katsomaan tietoa valikoimamme merkeistä vastuullisuuden näkökulmasta.

  Vastuullisuus