1 of 5

Miksi valita paljasjalkakengät?

Jalkapohjassa on yli 200 000 tuntoreseptoria, jotka pääsevät aktivoitumaan, kun kengän pohja on ohut ja jalka aistii alustan muodot! Tasainen sisäpohja ja tilava varvasosa tukevat jalan pikkulihasten ja kaarien vahvistumista sekä tasapainon kehittymistä ja mahdollistaa isovarpaan tukeutumisen alustaan. Notkea pohja mahdollistaa jalkaterän etu- ja takaosan luonnollisen kierteisen liikkeen sekä päkiän taipumisen. Useissa ”markettikengissä” on kärkikäynti, joka kompensoi kengän paksua ja jäykkää pohjaa, jolloin kävely muuttuu ja askel keinahtaa eteenpäin.

Paljasjalkakenkien ideana on mahdollistaa jalan normaali työskentely ja luonnollinen askellus. Kasvava jalka ei tarvitse muotoiluja, kuten kantakorotusta, kärkikäyntiä tai kaaritukia. Suosittelemme fysioterapeutteina paljasjalkakenkiä ehdottomasti pienille, kehittyville jaloille. Myös aikuisten kannattaa testata, miten ihanalta tuntuukaan aistia alusta ja antaa varpaille niiden luontaisesti kaipaama tila kengissä.

Bobux Go organic ensikengät

Bobuxin kesäkengät ja tossut ovat täällä!

Uutta verkkokaupassa

Valikoimastamme löytyy useita Bobuxin klassikkomalleja. Kesälle 2024 saapui ihanat uudet värit Scamp ja Go ensikengistä! Kesäkaudelle löydät lisäksi sporttiset Dimension III lenkkarit ja Summit sandaalit alesta. Nahkatossut palasivat valikoimaan useissa eri väreissä ja kuoseissa. Psst. Välikauteen tulossa nahkaiset Jodhpurit kimaltavan punaisena sekä mustana.

Kurkkaa Bobuxit

Uutta verkkokaupassa

Zeazoon pehmeät ja joustavat sandaalit lapsille ja aikuisille ovat saapuneet. Löydät sandaalit verkkokaupasta ja Jyväskylän myymälästä.

Zeazoo
Froddo Barefoot Flexy

Monipuolinen valikoima lasten paljasjalkakenkiä kesään!

Sandaalit ja tennarit

Lasten paljasjalkakenkiä Bedalta, Bobuxilta, Froddolta, Jonapilta ja Zeazoolta. Myös aikuisille löytyy balleriinoja Be Lenkalta sekä sandaaleita Zeazoolta. Kurkkaa kesän uutuudet!

Kesäkengät

19.3.2024

Kivijalkakauppa on avattu!

Avasimme paljasjalkakenkien ison myyntipisteen Jyväskylään Kauppakeskus Sokkarille Melli EcoDesignin myymälään! Esillä on vaihtuva valikoima sesongin mukaisia lasten paljasjalkakenkiä. Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

Aukioloajat:

Ma-pe 10-18

La 10-17

Osoite: Kauppakeskus Sokkari 2krs, Kauppakatu 24, 40100 Jyväskylä

Lahjaideoita

Baby showereihin, tuoreille vanhemmille, ristiäislahjaksi tai omalle pikkuiselle! Ihanan kevyet ja joustavat tossut sekä töppöset ovat parhaat ensijalkineet vauvalle

Tossut ja ensikengät
LUMO jalkineet lasten paljasjalkakengät

LUonnollisesti liikkuen - MOving naturally

Kiitos, kun tuet kotimaista pienyritystä!

LUMO jalkineet perustettiin vuonna 2021. Olemme kaksi jyväskyläläistä fysioterapeuttia ja pienten lasten äitiä. Fysioterapeutteina suosittelemme lapsia liikkumaan mahdollisimman paljon avojaloin. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista ja eri ympäristöissä sekä Suomen sääoloissa tarvitsemme kenkiä lastemme jalkojen suojaksi.

Joustavat, ohutpohjaiset ja jalan luonnollisen mallin mukaiset kengät mahdollistavat jalan normaalin kasvun ja kehityksen. Jalkinevalinnoilla voimme tukea lapsen luonnollista liikkumista, jotta lapsi pystyy kengilläkin leikkimään vaivattomasti kyykyssä, juoksemaan, kiipeilemään ja hyppimään. Maahantuomme lasten suositusten mukaisia paljasjalkakenkiä ja kevytjalkineita, joita me itsekin suosittelisimme asiakkaille ja käyttäisimme omilla lapsillamme!

Toiminnan kuvaus

LUMO jalkineet toimii verkkokauppana ja Pop up - tapahtumien järjestäjänä Jyväskylässä. Avasimme lisäksi myyntipisteen Kauppakeskus Sokkarille keväällä 2024. Valikoimasta löytyy suositusten mukaisia lasten paljasjalkakenkiä useilta eri merkeiltä.

Kurkkaa ja ihastu Affenzahn, Beda barefoot, Be Lenka, Bobux, Bundgaard, Froddo, Jonap, Kiuu, Tikki, Paperkrane ja Zeazoo! Toimitus postitse tai nouto Jyväskylän varastolta tai myymälästä. Autamme mielellämme oikeaan koon sekä mallin valinnassa. Meidät tavoittaa Instagramin ja Facebookin yksityisviesteillä sekä sähköpostitse asiakaspalvelu@lumojalkineet.fi.

 • Blogissamme on uusi kirjoitus!

  Suuri lasten barefoot talvikenkien vertailu

  Blogiin 
 • Usein kysytyt kysymykset!

  Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin

  Q&A 
 • Vastuullisuus-sivu päivitetty

  Vastuullisuus on meille tärkeä arvo ja täältä pääset katsomaan tietoa valikoimamme merkeistä vastuullisuuden näkökulmasta.

  Vastuullisuus