1 of 3

Paljasjalkakengät ja suositusten mukaiset kengät lapsille!

Suositusten mukaisissa lasten kengissä on ohut ja joustava pohja. Pohjaa tulee pystyä taittamaan ja kiertämään kevyellä voimalla. Kenkä on jalan muotoinen eli varpailla on hyvin tilaa, eikä kärki kapene tai pyöristy liian aikaisin. Kasvava jalka ei tarvitse muotoiluja, kuten kantakorotusta tai kaaritukia, vaan pohjan suositellaan olevan tasainen. Oikeanlainen ja -mallinen kenkä istuu lapsen jalkaan hyvin. Suositeltava käyntivara on 1,2 cm ja kasvuvara enimmillään 0,5 cm.

Froddo lasten paljasjalkakengät

Täydennystä saapui!

Suosittuja Froddon syyskenkiä taas saatavilla

Syksyn uutuutta Froddo TEX Autumn mallia löytyy nyt varastosta harmaana koossa 23-32 ja violettina koossa 24-32

Froddoihin
Affenzahn Low Boot Knit Happy Deer

Säänkestävät välikausi- ja talvimallit

Ihanat Affenzahnit nyt meiltä!

Laadukkaat, kalvolliset paljasjalkakengät syksyn menoihin!

Affenzahnit löydät täältä
Affenzahn lasten paljasjalkakengät

Lämpöä lumileikkeihin

Tulossa laaja valikoima talvikenkiä

Verkkokauppaan on tulossa aiempaa laajempi valikoima ihania talvikenkiä. Merkkeinä Affenzahn, Be Lenka, Froddo ja ZeaZoo. Painikkeesta pääset kurkkaamaan tulevat mallit!

Talvikengät
LUMO jalkineet lasten paljasjalkakengät

LUonnollisesti liikkuen - MOving naturally

Kiitos, kun tuet kotimaista pienyritystä!

LUMO jalkineet perustettiin vuonna 2021. Olemme kaksi jyväskyläläistä fysioterapeuttia ja pienten lasten äitiä. Fysioterapeutteina suosittelemme lapsia liikkumaan mahdollisimman paljon avojaloin. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista ja eri ympäristöissä sekä Suomen sääoloissa tarvitsemme kenkiä lastemme jalkojen suojaksi.

Joustavat, ohutpohjaiset ja jalan luonnollisen mallin mukaiset kengät mahdollistavat jalan normaalin kasvun ja kehityksen. Jalkinevalinnoilla voimme tukea lapsen luonnollista liikkumista, jotta lapsi pystyy kengilläkin leikkimään vaivattomasti kyykyssä, juoksemaan, kiipeilemään ja hyppimään. Maahantuomme lasten suositusten mukaisia paljasjalkakenkiä ja kevytjalkineita, joita me itsekin suosittelisimme asiakkaille ja käyttäisimme omilla lapsillamme!

Toiminnan kuvaus

LUMO jalkineet toimii verkkokauppana ja Pop up - tapahtumien järjestäjänä Jyväskylässä. Verkkokaupan valikoimasta löytyy suositusten mukaisia lasten paljasjalkakenkiä ja kevytjalkineita useilta eri merkeiltä.

Kurkkaa ja ihastu Beda barefoot, Be Lenka, Bobux, Froddo, Jonap, Kiuu, Tikki, Paperkrane ja Zeazoo! Toimitus postitse tai nouto Jyväskylän varastolta tai Hippakaupasta. Varastollemme voi tulla myös sovittelemaan kenkiä. Sovitusajan varaaminen asiakaspalvelu@lumojalkineet.fi.

 • Blogissamme on uusi kirjoitus!

  Miten lapselle valitaan sopivan kokoinen kenkä? Mitkä tekijät
  vaikuttavat kengän istuvuuteen ja osaako lapsi itse kertoa, onko kenkä
  sopiva?

  Blogiin 
 • Usein kysytyt kysymykset!

  Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin

  Q&A 
 • Vastuullisuus-sivu päivitetty

  Vastuullisuus on meille tärkeä arvo ja täältä pääset katsomaan tietoa valikoimamme merkeistä vastuullisuuden näkökulmasta.

  Vastuullisuus