Shipping policy

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Kauppasopimus on sitova ja se tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti. Tilauksesi toimituskulut näet toimitus- ja maksutavanvalintasivulla.

Alle 18-vuotiaat voivat tilata ja ostaa tuotteita verkkokaupasta vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tulee aina olla mukana tilauksessa. 

Kaikilla varastossa olevilla tuotteillamme on 3-10 arkipäivän toimitusaika. Tilattavat tuotteet toimitamme heti, kun ne saapuvat meille. Kengät postitamme pakettina. Postitamme paketit postinumeron perusteella lähimpään pakettiautomaattiin. Voit myös laittaa toivetta toimituspaikasta sähköpostitse. Posti saattaa muuttaa toimituspaikkaa, mikäli kohteessa on ruuhkaa. Voit myös noutaa tilaukset joko suoraan varastoltamme Jyväskylän Lohikoskelta erikseen sovittuna aikana tai Vaajakoskelta Hippakaupalta kirpputorin aukioloaikojen puitteissa. Toimitamme Hippakaupalta noudettavat tilaukset kerran viikossa Hippakaupalle ja lähetämme sähköpostitse tiedon, kun tilaus on noudettavissa.

Pidätämme oikeuden asiakkaan tilausten yhdistämiseen, jos asiakas tekee useita erillisiä tilauksia. Jos haluat järjestää tilauksen toimituksen myöhemmäksi tai jos tilatut tuotteet tulee toimittaa eri aikaan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme etukäteen tai heti tilauksen jälkeen.