BLACK WEEK 21.-27.11.2022 KAIKKI JONAP JA FRODDO PALJASJALKAKENGÄT -15%! Alennus aktivoituu automaattisesti kassalla. Lasten suositusten mukaiset kengät postituksella tai nouto Jyväskylän varastolta.
BLACK WEEK 21.-27.11.2022 KAIKKI JONAP JA FRODDO PALJASJALKAKENGÄT -15%! Alennus aktivoituu automaattisesti kassalla. Lasten suositusten mukaiset kengät postituksella tai nouto Jyväskylän varastolta.
Ostoskori 0

Esittely

LUMO jalkineet perustettiin vuonna 2021. Työskentelemme fysioterapeutteina ja olemme pienten lasten äitejä. Lasten jalkinehankinnoissa kohtasimme suositusten mukaisten kenkien heikon saatavuuden, josta heräsikin ajatus sellaisten lastenkenkien maahantuonnista, joita me itsekin suosittelisimme asiakkaille ja käyttäisimme omilla lapsillamme!

Fysioterapeutteina suosittelemme lapsia liikkumaan mahdollisimman paljon paljain jaloin. Aina se ei ole kuitenkaan mahdollista ja eri ympäristöissä sekä Suomen sääoloissa tarvitsemme kenkiä lastemme jalkojen suojaksi. Joustavat, ohutpohjaiset ja jalan luonnollisen mallin mukaiset kengät mahdollistavat jalan normaalin kasvun ja kehityksen. Jalkinevalinnoilla voimme tukea lapsen luonnollista liikkumista, jotta lapsi pystyy kengilläkin leikkimään vaivattomasti kyykyssä, juoksemaan, kiipeilemään ja hyppimään.

                                                 

 Essi

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta vuonna 2011. Lisäosaamista olen vuosien varrella kartuttanut erilaisissa koulutuksissa, muun muassa tuki- ja liikuntaelimistön kiputulojen MDT erikoistumisopinnoilla, Urheilufysioterapiaan erikoistunut osaaja (30op) -kokonaisuudella sekä äitiysfysioterapian perusteilla. Syksyllä 2020 aloitin opinnot ylemmässä ammattikorkeakoulussa Sport and exercise physiotherapy -koulutusohjelmassa.

Lisäksi olen äiti vauhdikkaille 6- ja 4-vuotiaille lapsilleni. Esikoiseni opetellessa kävelemään kiinnostuin paljasjalkakengistä ja halusin tukea hänen jalkojensa kehitystä mahdollisimman joustavilla sekä kevyillä kengillä. Urheiluvammojen sekä tuki- ja liikuntaelinvammojen ennaltaehkäisy on aina ollut lähellä sydäntäni, ja suositusten mukaisten kenkien myötä haluan mahdollistaa lapsille mahdollisimman terveet jalat sekä ehkäistä vaivoja. Rakas harrastukseni lapsuudesta asti on ollut jalkapallo!

Leena

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2011 ja terveystieteiden maisteriksi 2020. Fysioterapeuttina olen suorittanut tuki- ja liikuntaelimistön kiputulojen MDT erikoistumisopinnot sekä suoravastaanotto akuuttifysioterapian erikoistumisopinnot. Lisäksi olen käynyt mm. akupunktiokoulutuksen ja urheilufysioterapian lisäkoulutuksia.

Paljasjalkakenkäilystä kiinnostuin esikoiseni myötä, kun huomasin miten jäykkiä ja kapeita useimmat saatavilla olevat lasten kengät ovat. Vapaa-ajallani harrastan muodostelmaluistelua ja lisäksi minulla on pitkä palloilutausta jalkapallon ja futsalin saralla. Perheenä retkeilemme paljon ja viihdymme luonnossa.